Vælg den rette serum

SANS care har flere intensive ansigtsolier, som anvendes til dybdegående ansigtspleje. Serummerne er små guldgruber af boostende ansigtspleje, og det er SANS care’s hjertebarn med de intensive, plejende olieserummer.

Hvorfor bruge en serum?

Sans serum er 100 % olier i kombinationer, hvor serummen er målrettet et specifikt hudplejefokus. Derfor får du langt mere intensiv og effektiv hudpleje, for et serum er et koncentreret produkt.

Hvordan bruges en serum?

En oliebaseret serum kan stå alene, og kan fint klare sig uden at skulle suppleres med en ansigtslotion eller creme, og en oliebaseret serum kan fx i en kortere periode anvendes som en kurbehandling, hvis man har meget tør hud. Hvis man ønsker at anvende bade serum og lotion, så skal serummen påføres først. Giv den lidt tid til at trænge ind og dup efterfølgende lotion eller creme på. Generelt skal man overveje at lave en kombineret sammensætning af hudplejeprodukter med både oliebaserede serummer, og lotions eller cremer, som yderligere indeholder fugtplejende ingredienser udover olier.

En olieserum skal man kun bruge ganske lidt af. Til pleje af ansigt og hals anvendes 7-8 dråber serum—ikke mere. Fordel serummen i de rene hænder og dup/pres den ind i ansigt og hals forsigtigt. Giv din serum et par minutter til at trænge ind i huden.

Hvordan vælges den rette olieserum?

Se efter hudtyperne, som serummen retter sig mod og ikke mindst, hvilke effekter der er forventet af serummet. Vær opmærksom på, at din hud forandrer sig henover tid og ikke mindst også efter årstidernes skiften, og dermed at der vil være forskel af plejebehovet.

Plejefokus:

En balancerende serum, som kan anvendes af alle hudtyper. Hurtig optagelse, og fungerer desuden som et transportmiddel for virkestoffer i creme. Er desuden en beskyttende olie og medvirker til at holde på fugten i huden.
Vælg SANS Squalane 

En regenerende og beskyttende olieserum. Perfekt under make-up. Indeholder sammentrækkende, rensende og helende olier. Er desuden et rigtigt godt supplement til solcreme, og indeholder naturlig SPF.
Vælg Make Me Pretty Beauty Oil

Målrettet en moden og mere tør hud med fine linjer. Nærende og blødgørende fokus samt på at tilføre ekstra fugt til huden. En mere “fyldig” og nærende serum, som også beskytter huden og giver elasticitet, er antibakteriel og indeholder antioxidanter.
Vælg Power Serum

Målrettet en moden og normal hudtype. Kan også anvendes af en mere fedtet hudtype. Fokus på at være fugtighedsbevarende og på at give en glat hud med de blødgørende egenskaber.
Optages hurtigt af huden.
Vælg Face Balance Serum.

Målrettet en moden, tør eller sensitiv hudtype. Fokus på genopbygning og næring.
Optages relativt hurtigt af huden.
Vælg Recover My Skin.